İSTANBUL / ESENYURT - Esenyurt TOKİ Ali Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Özlem KALYONCU - Okul Müdürü

1985 yılında İstanbul´da doğdu.  İlkokul ve ortaokul eğitimini Florya Şenlikköy İlköğretim Okulu´nda, lise eğitimini Cağaloğlu Anadolu Lisesi´nde tamamladı. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği alanında , yüksek lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Bitki Fizyolojisi alanında tamamladı. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Tarih bölümü mezunudur.   2009 yılında Esenyurt Anadolu Lisesi´nde Biyoloji Öğretmeni olarak göreve başlamıştır. Esenyurt Anadolu Lisesi´nde 2009-2019 yılları arasında biyoloji öğretmeni, 2019-2023 yılları arasında müdür yardımcılığı görevini yürütmüştür. 31.10.2023 tarihinden itibaren okulumuzda okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk annesidir.