İSTANBUL / ESENYURT - Esenyurt TOKİ Ali Duran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediğimiz çocuk şenliğinde, “Her Çocuk Mutlu Olmayı Hak Eder” dedik,miniklerimizi Kiptaş 5 sitesindeki arkadaşlarıyla buluşturduk. Birlikte etkinlikler yaptılar.

Nis

Kaymakamımız Sn. Fatih Çobanoğlu'nun teşrifleriyle, Esenyurt Fatih Sultan Mehmet MTAL koordinatörlüğünde gerçekleşen "Sağlıkçılar Yarışıyor" adlı bilgi yarışmasının İstanbul Finalinde okulumuz kokteyl hizmeti vermiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Uygulama anaokulumuz,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tüm coşkusuyla kutladı.

Nis

12. sınıf öğrencilerimize Okul Aile Birliğimizin katkılarıyla ücretsiz 2.TYT Deneme Sınavı yaptık. Okul Aile Birliğimize eğitime desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Nis

Esenyurt Öğrenci Meclisimizin aldığı kararla,Kütüphane Haftası dolayısıyla,valiliğimizden gelen “Gençlerle Baş Başa/Ali Fuad BAŞGİL” adlı kitabı,Toki Ali Duran Mtal olarak okuyoruz.

Nis

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 12.sınıf öğrencilerimizin sınav motivasyonunu arttırmak amacıyla İstanbul Aydın Üniversitesi Florya yerleşkesine gezi düzenlendi.Öğrencilere üniversitenin sunduğu imkanlar,bölümler,sıralamalar hakkında bilgilendirme yapıldı.Yazılım mühendisi öğrencisi,öğrencilerimizle deneyimlerini paylaştı.Aydın Üniversitesine teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimizin kütüphane kültürünü zenginleştirmek adına,İbb İpa İstanbul Kitaplığı’na gezi düzenledik.